Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Recepcionist/e (1), Shtëpiak (1) - Gjakovë

Recepcionist/e (1), Shtëpiak (1) - Gjakovë

Information

Publish Date

27.06.2019

End Date

20.07.2019

Categories

| Hoteleri

Job Places

Gjakovë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Restaurant Tradicional", me seli ne Gjakovë, për rekrutimin e stafit për pozitat:

 1. Recepcionist/e (1 Pozite),
 2. Shtëpiak (1 Pozite),

Vendi i punes: Gjakovë.

Kushtet dhe Detyrat per Recepcionist/e:

 • Pervoje pune nderveprimi me kliente;

 • Njohja e gjuhes angleze eshte e domosdoshme (njohja e gjuheve tjera te huaja eshte perparesi);

 • Aftesi te mira ne programet baze kompjuterike;

 • Planifikimi dhe organizimi i akomodimit dhe shërbimeve të tjera të pritjes se mysafireve;

 • Trajtimi i kërkesave dhe komenteve të klientëve si dhe adresimi i tyre;
 • Ndërlidhja e komunikimit me sektoret tjere te hotelit;

 • Hartimin e të dhënave statistikore të akomodimive.

 • Menaxhimi i punës dhe trajnimi i ekipit në recepcion;

 • Menagjimi i kalendarit te rezervimeve permes programeve kompjuterike;
 • Kerkohet pervoje e punes mbi 3 vjecare;

 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

 • Punohet 6 dite te javes.

 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Kushtet dhe Detyrat per Shtepiak:

 • Kerkohet pervoje e punes;

 • Te jete i perkushtuar dhe te kete pergjegjesi ndaj punes;

 • Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

 • Punohet 6 dite te javes.

 • Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikimi:

Per poziten: Recepcionist/e

Per poziten: Shtepiak

Apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 049 43 43 66.

Afati i fundit për aplikim: 20 Korrik 2019.

HR Partners (Brend i Portal Pune Sh.p.k) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook