Log in
X

Company Name

Mercurius Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës – Mobilieri (2)

Shitës – Mobilieri (2)

Information

Publish Date

07.06.2019

End Date

16.06.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

POZITA:                            Shitës – Mobilieri

REFERENCA:                   MC-016/2-19

QYTETI:                            Prishtinë

NR. I POZITAVE:               2

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit / motivimit, rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Mobilierisë, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Shitës.

PËRGJEGJËSITË:

 • T’u ofroj klientëve zgjedhje të shumta të mobileve apo tekstilit për mobilimin e shtëpive, kuzhinave dhe zyrave.
 • Të ndihmojë në këshillimin dhe rekomandimin e produkteve bazuar në përvojat individuale të klientëve.
 • Të shoqëroj klientët në shëtitjen edhe prezantimin e showroom-it.
 • Të ofrojë shërbim të veçantë për secilin klient.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet t`i ketë të përfunduara studimet bachelor.
 • Minimum 1 vit përvojë pune në shitje apo shërbimin ndaj klientëve.
 • Aftësi të mira komunikimi.
 • Aftësi të mira prezantuese, bindëse dhe negociuese.
 • Të ketë vetë iniciativë për të punuar i/e pavarur dhe në grup.

OFERTA:

 • Pagë rreth 300 euro neto.
 • Orari nga e hëna deri të shtunën.
 • Mundësi për të punuar në një kompani me kulturë të madhe dhe që i njeh vlerat e punëtorëve.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm profesional dhe personal.

APLIKIMI:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, aplikoni deri më datën 16.06.2019. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising