Log in
X

Company Name

Motel Villa Deluxe

Phone Number

045 170 700

Company Place

Prishtinë

Pastrues, Pastruese

Pastrues, Pastruese

Information

Publish Date

08.06.2019

End Date

22.06.2019

Categories

| Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Motel Villa "Deluxe", shpall konkurs për:

Pastrues dhe Pastruese.

Kushtet:
- Kerkohet pervoje pune.

- Kandidatet duhet te jene te sjellshem.

Orari i punes me nderrime.

Te interesuarit te na kontaktojne ne kete numer: 045 170 700 (plus viber).

Adresa: Rruga magjistrale Prishtine - Ferizaj, perballe Hotel Emerald.

Expired

Share

Advertising