Log in
X

Company Name

Art Restaurant

Phone Number

+383 49 992 038

Company Place

Prishtinë

Kuzhinier/e, Kamarier/e

Kuzhinier/e, Kamarier/e

Information

Publish Date

10.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Art Restaurant 1
rr. Lidhja e Pejës nr.289, Zona Industriale, 10000 Prishtinë
+383 49 992 038.

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës (Kuzhinier/e, Kamarier/e):

 

1. Kuzhinier

Kualifikimet dhe aftësitë:

Për pozitën kuzhinier nevojitet minimum shkolla e mesme profesionale e hotelerisë, përvojë të punës si kuzhinier në restorante apo hotele, njohuri të përgjithshme në përgatitje.

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja dhe foto. Ju lutemi që dokumentacionin e kërkuar ta dërgoni në këtë e-mail adresë: artrestaurant@hotmail.com, më së voni deri më 20.06.2019

Luten të gjithë kandidatët që ti përmbahen kërkesës së dokumentacionit të kërkuar.

 

2. Kamarier/e

Kualifikimet dhe aftësitë:

Për pozitën kamarier/e nevojitet të ketë përvojë të punës në restorante, kafeteri apo hotele, përpikëmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve.

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja dhe foto. Ju lutemi që dokumentacionin e kërkuar ta dërgoni në këtë e-mail adresë: artrestaurant@hotmail.com, më së voni deri më 20.06.2019

Luten të gjithë kandidatët që ti përmbahen kërkesës së dokumentacionit të kërkuar.

Expired

Share

Advertising