Log in
X

Company Name

Agjencia Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës (AKKVP)

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistent Administrativ 3 ; EMDHD

Asistent Administrativ 3 ; EMDHD

Information

Publish Date

10.06.2019

End Date

21.06.2019

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising