Log in
X

Company Name

Monego LLC

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Praktikë në Departamentin e Shërbimit për Klient

Praktikë në Departamentin e Shërbimit për Klient

Information

Publish Date

10.06.2019

End Date

24.06.2019

Categories

| Praktikë

Job Places

Ferizaj | Klinë | Rahovec

Job Description

Praktikë në Departamentin e Shërbimit për Klient

Monego LLC është kompani që ofron shërbime financiare, duke përfshirë kredi të shpejta konsumuese “Pagesa një-herëshe” në tregje në zhvillim. Më një eksperiencë të dëshmuar dhe me zyrat kryesore në Prishtinë, kompania për qëllim ka ofrimin e kredive konsumuese dhe shërbimeve tjera mikrofinanciare për individ privat me një proces të kreditim të përshtatshëm për konsumatorët.

Me ekip të përbërë nga ekspertë të teknologjisë financiare, IT dhe shërbimit për klientë, Monego Shpk ofron një ambient inovativ, shoqëror dhe mbështetës me një mundësi për të mësuar dhe për tu zhvilluar profesionalisht. Për shkak të zgjerimit tonë si kompani, ne i ftojmë kandidatët ambicioz për të aplikuar në pozitën e Praktikës.

Kompania do të ofrojë:

 • Pajisje moderne
 • Pajisje dhe mjete të teknologjisë së lartë
 • Pagë konkurruese
 • Mundësi zhvillimi profesionalisht në një kompani vazhdimisht në rritje

Pozita:

Ne jemi duke kërkuar Praktikant në departamentin e shërbimit për klient që janë në studime apo kanë përfunduar studimet dhe janë entuziast të shohin punën me klient nga afër në Ferizaj, Rahovec dhe Klinë. Gjatë punës praktike përgjegjësi do të jetë asistimin e klientëve me produktet financiare të kompanisë..

Kandidati/ja i/e duhur duhet të jetë analitik, i gatshëm të mësoj gjëra të reja dhe veçanërisht pasionant.

Përgjegjësit kryesore:

 • Ti raportoj direkt Menaxherit të shërbimit për klientë;
 • Identifikimin, vlerësimin dhe zgjidhjen e kërkesa të klientëve;
 • Të krijoj shitje për kompaninë;
 • Kupton dhe i respekton procedurat e komunikimit, udhëzimet dhe politikat e kompanisë;
 • Vlerëson mundësin e kreditimit dhe sigurohet që aplikacionet janë të kompletuar;
 • Përshtatet në punë ekipore dhe;
 • E sjellë një buzëqeshje në vendin e punës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të jetë student apo ti ketë të përfunduar studimet, përparësi janë fushat relevante;
 • Aftësi të shkëlqyera në komunikim dhe bindje;
 • Etik të lartë të punës;
 • Entuziazëm, Vetë-Iniciativë, Ambicie

Kompania është e determinuar në ofrimin e një ambienti me diversitet dhe të qenurit punëdhënës të barabartë na bënë krenar. Të gjithë kandidatët e kualifikuar do të konsiderohen për punësim në kompaninë tonë pa dallim race, ngjyre, besimi apo gjinie.

Si të aplikoj?

Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin dhe besonin në kulturën e kompanisë janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën hr@monego.com, me subject “Praktikant – Emri i Kandidati – Lokacioni”, duke përfshirë:

 • CV e përditësuar, dhe
 • Përgjigjen për pyetjen në vijim:
 • Na tregoni një apo dy gjëra interesante lidhur me ju të cilat nuk mund ti mësojmë nga CV e juaj?

Expired

Share

Advertising