Log in
X

Company Name

Hope For Humanity

Phone Number

0038643787999

Company Place

Prishtinë

Promotere me Orar te Plote

Promotere me Orar te Plote

Information

Publish Date

11.06.2019

End Date

25.06.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

H.F.H shpall konkurs pune per poziten: Promotere me Orar te Plote

Nese jeni me shoqe dhe deshironi te punoni se bashku kjo eshte mundesia juaj

Pagesa ditore apo mujore

Orari i punes eshte

  • Orari prej ores 10:00 deri 17:30
  • Orari prej ores 15:00 deri 21:00

Obligative:

  • Te jeni banore e kosoves
  • Te jeni fleksibile ne punen qe caktohet dhe te jete komunikative
  • Te jeni te gatshem te punoni ne menyre ekipore

Viber: 0038643787999 ose email adresen: hopeforhumanity.ks@gmail.com

Expired

Share

Advertising