Log in
X

Company Name

Altupharma Pharmaceuticals

Phone Number

045 322 383

Company Place

Prishtinë

Përfaqesues/ shites mjeksore

Përfaqesues/ shites mjeksore

Information

Publish Date

11.06.2019

End Date

18.06.2019

Categories

| Mjekësi

Job Places

Gjakovë | Pejë | Prizren

Job Description

Altupharma Pharmaceuticals Sh.a shpall vende te lira pune në poziten e punës si në vijim:

 1. Përfaqesues/ shites mjeksore

Detyrimet dhe përgjegjësitëkryesore:

 • Kryen veprimtari reklamash dhe marketingu tek farmacistët, mjekët dhe teknikët e farmacisë;
 • Merr pjesë aktive në të gjitha takimet profesionale dhe ngjarjet e rëndësishme për promovimin e produkteve nga portofoli i kompanisë;
 • Së bashku me eprorët përcakton dhe zbaton qëllimet e shitjeve për rajonin që është përgjegjës;
 • Ofron ide dhe sugjerime për të përmirësuar aktivitetet e marketingut dhe shitjeve;
 • Merr pjesë në mënyrë aktive në organizimin e evenimenteve të organizuara nga Altupharma Pharmaceuticals ose ndonjë organizëm i jashtëm;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë universitare në Farmaci, Mjekësi, Stomatologji, Kimi, Biologji
 • Rrjedhshëm në anglisht
 • Licenca e shoferit - kategoria B.
 • Kane perparsi banoret e Pejes, Prizrenit dhe Gjakoves
 • Mosha 22-27 vjet

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e mëposhtme: e-mail: konkurs.altupharma@gmail.com

Tel: +377 45 322 383

Afati i aplikimit: Konkursi eshte i hapur nga 11.06.2019 deri 18.06.2019.

Te ceket ne email per cilen pozite po aplikoni

Expired

Share

Advertising