Log in
X

Company Name

Altupharma Pharmaceuticals

Phone Number

045 322 388

Company Place

Prishtinë

Asistentes/it të Zyrës shëndetësor

Asistentes/it të Zyrës shëndetësor

Information

Publish Date

11.06.2019

End Date

18.06.2019

Categories

| Administratë

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

Altupharma Pharmaceuticals Sh.A shpall vende te lira pune në poziten e punës si në vijim :

 1. Asistentes/it të Zyrës shëndetësor ( nje pozitë )

Përgjegjësitë e Asistentes/it të Zyrës:

 • Trajtimi i thirrjeve hyrëse dhe komunikimeve të tjera me palet , menaxhimi i sistemit të dosjeve, regjistrimi i informacionit sipas nevojës, ruajtja dhe organizmi i inventarit të furnizimit, azhurnimi i dokumenteve, ruajtja e dokumenteve dhe përpunimi i tekstit, organizimi i udhëtimit dhe rezervimeve sipas nevojës.
 • Krijimi, mbajtja dhe futja e informacionit në bazat e të dhënave.
 • Raportime te ndryshme sipas nevojave të kompanisë.

Kërkesat për Asistent/e të Zyrës:

 • Diplomë fakulteti.
 • Gjuha Turke rrjedhshem
 • Personalitet me aftësi të forta komunikimi.
 • Aftësia për të punuar mirë nën mbikëqyrje të kufizuar.
 • Pervojë në MS Word, Excel, Power Point, Outlook.
 • Patentë të vlefshme shoferi.
 • Mosha: 21-27 vjet
 • Vendbanimi: Prishtine / Fushe Kosove
 • Cv duhet te dergohet me foto

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e mëposhtme: e-mail: konkurs.altupharma@gmail.com 

Tel :+377 45 322 383

Afati i aplikimit : Konkursi eshte i hapur nga 11.06.2019 deri 18.06.2019

Te ceket ne email per cilen pozite po aplikoni 

Expired

Share

Advertising