Log in
X

Company Name

Fast Food Eni

Phone Number

044 805 240

Company Place

Fushë Kosovë

Kuzhinier, Skarist, Shankist

Kuzhinier, Skarist, Shankist

Information

Publish Date

11.06.2019

End Date

25.06.2019

Categories

| Hoteleri

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Fast Food Eni ne Fushe Kosove shpall konkurs për

  1. Kuzhinier (1 Pozite)
  2. Skarist (1 Pozite)
  3. Shankist (1 Pozite)

i cili duhet ti plotësoj këto kushte:

  • Përvoje pune: ( Per poziten kuzhinier-skarist te kete njohuri rreth Donerit)
  • Shkathesi te mira organizative
  • Aftesi te mira te komunikimit verbal
  • Mosha: mbi 20 vjeçare

Fast FOOD ENI kërkon persona të cilët janë shumë bashkëpunues dhe punojnë konfor interesit të përbashkët dhe në dobi të klientit për shërbime cilësore...

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit 044 805 240

 

Expired

Share

Advertising