Log in
X

Company Name

Radio Taxi Roberti

Phone Number

044 123 660

Company Place

Prishtinë

Punëtor në Autolarje (2)

Punëtor në Autolarje (2)

Information

Publish Date

11.06.2019

End Date

25.06.2019

Categories

| Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Radio Taxi Roberti shpall konkurs për:

  • Punëtor në Autolarje (2)

Orari punes prej 23:00  deri 07:00

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: 045 299 266 apo 045 531 386 dhe deri ne ora 18.00

Expired

Share

Advertising