Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Teknik i Mirëmbajtjes së rrjetit (14)

Teknik i Mirëmbajtjes së rrjetit (14)

Information

Publish Date

11.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë | Viti | Vushtrri

Job Description

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune ne pozitën:

Teknik i Mirëmbajtjes së rrjetit

 1. 10 x Teknik te mirëmbajtjes së rrjetit- Prishtinë
 2. 2 x Teknik te mirëmbajtjes së rrjetit- Vushtrri
 3. 2 x Teknik te mirëmbajtes së rrjetit - Pozhoran

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëmbajtja e rrjetit koaksial
 • Mirëmbajtja e klientëve fundore si dhe menjanimi i problemeve
 • Instalime te rrjetave koaksiale në infrastrukture apo kliente fundore
 • Të tregoj kujdes ndaj klientit
 • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Përvoje me pune praktike (terren)
 • Njohuri ne funksionimin e rrjetave koaksiale dhe pajisjeve te nderlidhura
 • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
 • Aftësi te mira komunikuese
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B

Ftohen te interesuarti te dergojne CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 11.06.2019 deri më datë 20.06.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Expired

Share

Advertising