Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i/e Shitjes

Menaxher i/e Shitjes

Information

Publish Date

11.06.2019

End Date

20.06.2019

Categories

| Menaxher | Shitje

Job Places

Kamenicë

Job Description

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend te lirë pune në pozitën :

 1. Menaxher i/e Shitjes në Kamenicë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e gjithë procesit të punës në fushën e caktuar në shitje
 • Menaxhon stafin dhe përcakton planin e shitjës
 • Bën menaxhimin e klientelës ku operon
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Mban përgjegjësi per stokun qe i ngarkohet
 • Zbaton detyrat tjera që i caktohen

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Diplomë universitare në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante
 • Kërkohen minimalisht 2 vite eksperiencë pune
 • Të jete fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion dhe të jetë i gatshëm te punoj me orar fleksibil
 • Njohja e gjuhës angleze (e preferuar)
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 11.06.2019 deri më datë 20.06.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Expired

Share

Advertising