Log in
X

Company Name

APPK - Agjensioni i Përkrahjes së Punësimit Kosovë

Phone Number

038/554-155 dhe 038/554-166

Company Place

Prishtinë

Ftesë për aplikim për pjesëmarrje në trajnime

Ftesë për aplikim për pjesëmarrje në trajnime

Information

Publish Date

12.06.2019

End Date

28.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook