Log in
X

Company Name

Shtëpi Private

Phone Number

+383 44/237-937

Company Place

Prishtinë

KUJDESTARE PËR SHTËPI dhe FAMILJE

KUJDESTARE PËR SHTËPI dhe FAMILJE

Information

Publish Date

12.06.2019

End Date

26.06.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KUJDESTARE PËR SHTËPI dhe FAMILJE

Kërkohet një kujdestare për 3 fëmijë - vajza (mosha: 7, 5 dhe 2 vjeçare)

Kujdestarja duhet të jetë komunikative, e shkathët, e afërt dhe pozitive nga natyra.

Detyrat & Obligimet:

  • Përkujdesja ndaj higjienës së fëmijëve dhe higjienës së shtëpisë
  • Përkujdesja ndaj ushqimit dhe veshëmbathjes së fëmijëve
  • Lojë e lirë me fëmijë
  • Shëtitje / Argëtim

Kriteret që duhet t’i plotësoj:

  • Të MOS jetë duhanpirëse
  • Të ketë Patent Shofer dhe të jetë Vozitëse aktive
  • Preferohet të mos ketë obligime të shumta private (fëmijë të vegjël apo pleq nën perkujdesje)

Orari i punës: E Hënë – E Shtune (17:00 – 21:00 ose 18:00 – 22:00)

Mosha: 25-40 vjeç

Banore: EPrishtinës (preferohet të jetë në afërsi të lagjes Bregu i Diellit)

Paga: 150 Euro

Numri kontaktues: +383 44/237-937

Expired

Share

Advertising