Log in
X

Company Name

EASY WAY LLC

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Call Agent në Gjuhën Gjermane (4) Gjuhën Frenge (3)

Call Agent në Gjuhën Gjermane (4) Gjuhën Frenge (3)

Information

Publish Date

14.08.2019

End Date

28.08.2019

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description


Përshkrimi:

Easy Way Solutions kërkon të punësojë personel në pozitat: Call Agent ne gjuhen GJERMANE ose FRENGE – Prishtinë

Numri vendeve te lira: 4 në gjuhë Gjermane, 3 në gjuhe Frenge.

Detyrat:

Përgjegjësite kryesore:

 • Të përmbushë shërbimet dhe objektivat e kompanis ndaj klientëve.
 • Të përmbushe kërkesat e klientëve për shërbimet e ofruara nga kompania EasyWay Solutions.
 • Të merret me ankesat e klientëve dhe kërkesat e tjera.
 • Të delegojë dhe/ose të bashkëpunojë me departamentet e tjera përkatëse për secilin produkt/shërbim.
 • Të jetë bashkpunues në pune ekipore.

Kualifikimet:

 • Aftësi shumë të shkelqyera në komunikim me shkrim dhe me gojë në gjuhen GJERMANE ose FRENGE.
 • T`ju përgjigjet telefonatave, në përputhshmëri me treguesit kryesorë të performancës.
 • T'i ofrojë klientit pikat e forta dhe më të mira të produktit.
 • Të jetë e/i orientuar drejt klientit duke e vënë atë në qendër të vëmendjes gjatë bisedës.
 • Të dëgjojë me kujdes reagimet e klientëve.
 • Angazhim maksimal për t'i ofruar klientit shërbim të shkëlqyer.
 • Aftësi për të punuar e/i pavarur dhe për t'iu përshtatur një mjedisi në ndryshim.
 • Të përdorë me shpejtësi dhe efikasitet programet dhe telefonin në të njëjtën kohë.

Kërkesat:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Aftësi në ndërtimin dhe ruajtjen e marrëdhënieve të mira me të tjerët.
 • Të gatshëm për të udhëtuar dhe marrë pjesë në panaire që mbahen në Zvicer.
 • Të jetë i/e motivuar dhe të ketë dëshirë për të punuar në ekip.
 • Të gatshëm për të punuar dhe zëvendsuar koleget kur gjinden në pushim.
 • Njohuri shumë të mira në programet bazë të kompjuterit.
 • Të rrjedhshëm në gjuhen gjermane.
 • Përvoja e preferuar: Të ketë eksperiencë të ngjashme pune në ekip.

Benefitet:

 • Pagë e priviligjuar ne tregun e Kosovës
 • Punëtorja ështe e mbrojtur me ligj të punës, përfshire: pushim 20 dite pune.
 • Orari 8 orë në ditë (1 orë pauz).
 • pushim në festat zyrtare
 • pushim në vikend.
 • shpenzimet e ushqimit të mbuluara
 • Ambient të këndshëm në zyre.
 • Mundësi për tu zhvilluar dhe promovuar profesionalisht.

"Per me shume info: Tel 0038649476911 (vetem viber dhe whattsapp)

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook