Log in
X

Company Name

BAJRA N.P.T

Phone Number

+37744232956

Company Place

Prishtinë

Depoist

Depoist

Information

Publish Date

24.06.2019

End Date

03.07.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

N.P.T ``BAJRA`` me përvojë të gjatë në vend ofron furnizim dhe servisim të pajisjeve kulminanate! Dekadën e fundit ``NPT BAJRA`` ofron edhe një gamë të gjerë të veglave të punës të markave me renome botërore: STIHL, VIKING, BRIGGS&STRATTON, VICTORONOX, FISKARS GARDEN&FISKARS HOME, MATADOR, SPERONI, DECA, GERBER!

''NPT BAJRA'': Shpall Konkurs për këtë pozitë:                                                                                                        

Depoist:

Kualifikimet e kërkuara dhe kriteret:    
-Diplomë universitare
-Përvojë pune në shitje dhe menaxhim depoje
-Të ketë aftësi të mira shitëse dhe të mbarëvajtjes së punëvë
-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil atëherë kur kërkohet një gjë e tillë
-Të ketë njohuri të pakos MS Office
-Patentë shofer (kategoria B)

Detyrat dhe përgjegjësitë:
-Bënë pranimin e mallit dhe bënë gati daljen e mallit nga depo sipas porosive,
-Bënë dërgesa të mallit tek klientët tanë (sipas nevojës),
-Mban evidenca të stokut në periudha të ndryshme kohore
-Bënë regjistrimin e mallërave në llager sa herë që kërkohet një gjë e tillë
-Njohuri e gjuhes angleze / serbo kroate (e deshirueshme)

Ne ju ofrojmë:
-Mjedis të shkëlqyeshëm punë dhe zhvillim professional!
-Siguri, përparësi, mbështetje

Nëse i  plotësoni kushtet e lartëpërmendura, dërgoni CV-në tuaj në adresën:
shkrasniqikpe@gmail.com
nehati_r@hotmail.com
Tel: +383 49 713 100
Ju do të kontaktoheni vetëm nëse CV dhe dokumentet e juaja plotësuese do të përzgjedhen nga ekipi jonë.

Afati i aplikimit 10 ditë nga data e publikimit !

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook