Log in
X

Company Name

MEDRUPLAST

Phone Number

045496000

Company Place

Prishtinë

Vozitës me kategori C1 ose C (2), Depoist (2)

Vozitës me kategori C1 ose C (2), Depoist (2)

Information

Publish Date

25.06.2019

End Date

10.07.2019

Categories

Vozitës | Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

 1. Vozitës me kategori C1 ose C – Lokacioni në Prishtinë – Dy(2) pozita të lira,
 2. Depoist – Lokacioni në Prishtinë – dy (2) pozita të lira.

Përshkrimi i detyrave Vozitës:

 • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Përshkrimi i detyrave Depoist:

 • Përgatitja e mallit në bazë të porosive të lëshuara;
 • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallit në depo.
 • Përgjegjës për higjenën në depo

Kualifikimet e kërkuara :

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • E preferuar të paktën 1 vit përvojë në pune;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës;
 • Të jetë i gatshëm të punojë në presion, dhe me orar fleksibil varësisht nga sezona
 • Të jetë i pajisur me patent shofer të kategorisë C1 ose C (per Poziten Vozites).

Pagesa: Shumë Konkuruese

Udhëzime rreth aplikimit:

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: info@medruplast.com; 038604134 ose 045496001

Konkursi është i hapur dy jave nga data e publikimit

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook