Log in
X

Company Name

Prosper Top

Phone Number

Company Place

Rajonale

Agjentë marketingu dhe Retention (Gjuhë italiane, gjermane, spanjolle)

Agjentë marketingu dhe Retention (Gjuhë italiane, gjermane, spanjolle)

Information

Publish Date

25.06.2019

End Date

10.07.2019

Categories

Marketing | Të tjera...

Job Places

Rajonale

Job Description

Vende Punë në Shkup Maqedoni!

Agjentët marketingu dhe Retention me njohuri të gjuhës italiane, gjermane, spanjolle.

Çfarë ofrojmë?

 • Paga minimale neto prej 400€ + Bonuse + akomodim të paguar
 • Bonuset mujore + klient online
 • Orari i punes  nga e hëna ne të premten
 • Mundësi të pakufizuara për progres
 • Zhvillimi i karrierës
 • Vlerësimi i punonjësve dhe vlerësimi i çdo kontributi
 • Marrëdhënie të drejta dhe korrekte
 • Punë në grup
 • Aktivitetet e ndërtimit të ekipit

Kërkesat kryesore:

 • Duke folur njërën nga gjuhët e mëposhtme: italisht, spanjisht, gjermanisht, hungarisht, turqisht ose anglisht
 • Zhvillohen aftësitë e komunikimit
 • Personalitet dinamik, komunikues dhe pozitiv

Përshkrimi i punës:

 • Kontaktimi i klientëve të rinj / ekzistues në baza të rregullta për të mirëmbajtur / ndërtuar marrëdhënie afatgjata dhe për të siguruar një nivel të lartë të kënaqësisë së klientit.
 • Përqendrohuni në mundësinë e rritjes së biznesit që vjen nga klientët ekzistues
 • Ndjekja e reagimeve dhe kërkesave të konsumatorëve

Vendndodhja:

Qendra, Shkup, Maqedoni

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në në e-mailin e më poshtëm: hr@prospertop.mk

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook