Log in
X

Company Name

EuroFood

Phone Number

+381 029 241774

Company Place

Prizren

Praktikant/e për Punë Administrative dhe Burime Njerëzore

Praktikant/e për Punë Administrative dhe Burime Njerëzore

Information

Publish Date

26.06.2019

End Date

06.07.2019

Categories

Praktikë | Administratë

Job Places

Prizren

Job Description

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook