Log in
X

Company Name

BUQUKU

Phone Number

+38343500600

Company Place

Pejë

Kamarier/e

Kamarier/e

Information

Publish Date

26.06.2019

End Date

09.07.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Pejë

Job Description

Në rritje të vazhdueshme, Buquku po kërkon Kamarier/e.

Apliko për vende pune!

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • T’i mirëpres dhe përshëndet mysafirët;
 • T’i informojë mysafirët rreth menysë dhe të bëjë rekomandime sipas nevojës;
 • Të merr porosinë si dhe të servojë ushqimin dhe pijet e kërkuara;
 • Të sigurohet gjatë gjithë kohës që mysafirët të jenë të kënaqur me shërbimin si dhe të përgjigjet në mënyrë profesionale ndaj çdo kërkese të tyre;
 • Të prezantojë kuponin fiskal si dhe të bëjë pagesat;
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat e restorantit janë të rregulluara dhe të pastruara
 • T’i përfundojë detyrat shtesë që janë të nevojshme për një funksionim efikas të punës së picerisë.
 • Të jetë në gjendje të pranojë përgjegjësi dhe detyra shtesë që i caktohen nga Udhëheqësit e picerisë.

Kushtet:

 • Të ketë përfunduar shkollimin e mesëm, përparësi me shkollim hoteleri;
 • Të këtë përvojë pune së paku 1 vit;
 • Të jetë bashkëpunues dhe kolegial;
 • Të jëtë ambicioz për punë;
 • Mos të ketë pengesa ligjore për punë.

Dokumentacioni i nevojshëm: 
CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi dhe titulli për të cilin aplikoni. 
Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohet në lokalin Buquku Grill House, Afër stacionit të Trenit Pejë , Rr .Bill Klinton p.n.

Web: www.buquku.com,
Tel: +38343500600

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook