Log in
X

Company Name

KATRORI ITS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Microsoft Dynamics Navision Implementues dhe zyrtar i projektve (3)

Microsoft Dynamics Navision Implementues dhe zyrtar i projektve (3)

Information

Publish Date

27.06.2019

End Date

12.07.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Microsoft Dynamics Navision Implementues dhe zyrtar i projektve (3 pozita)

Përgjegjësitë:

 • Implementimi i sistemeve ERP (Navision) tek klientet e kompanisë;
 • Analiza dhe dokumentimi i proceseve biznesore të klienteve;
 • Krijimi i relacioneve të mira me klientet;
 • Përgjegjës/e për implementim të projekteve sipas dinamikes së paraparë me planin e punes;
 • Merr pjesë në takime, mbledhje apo evente publike, kur është e nevojshme;
 • Bën trajnimin e stafit të klientit për përdorimin e sistemit;
 • Raporton mbi ecurinë e projekteve në baza ditore të menaxherët e projekteve;
 • Merr pjesë në testimet interne dhe kualitetit të kontrolles së projekteve;
 • Jep zgjidhje për problemet në sistem, të parashtruara nga klientet;
 • Përformon edhe detyra tjera të caktuara nga përgjegjësit;

Kualifikimi:

 • Preferohet të ketë të përfunduar shkollimin e lartë, të profilit Ekonomik, Financa
 • Kandidatet duhet të kenë përvojë në implementim të sistemeve ERP (preferohen kandidatët që kanë punuar me Navision)
 • Preferohen kandidatët që kanë mbaruar kurse te kontabilitetit apo janë të certifikuar në kontabilitet;
 • Aftësi për të punuar në grupe/ekipe dhe nën presion;
 • Aftësi të mira komunikimi dhe njohje të mirë në të shkruar dhe folur të gjuhes angleze;
 • Njohje të konceptit të ERP sistemeve;
 • Duhet të jetë i përshtatshëm për të punuar jashtë orarit dhe gjatë fundjavës, nëse është e nevojshme;
 • Duhet të ketë patentë shofer, kategoria B;
 • Duhet të kenë njohuri të mira të gjuhes Angleze, në të folur dhe shkruar;
 • Duhet të ketë njohuri rreth programeve për menaxhim të databazave SQL 2008R2, SQL2012;
 • Kandidatët që kanë njohuri rreth NAVISION 2009, 2013, 2015,2016, 2017 kanë përparësi.

Afati i konkursit do të mbetet i hapur deri me 12.07.2019. Inkurajohen të gjithë kandidatet që i përmbushin kriteret e mësipërme që të na dergojnë një CV dhe letër motivuese në: hr@katrori-its.com.

Vetem kandidatet e përzgjedhur do ftohen për fazen e testimit dhe intervistimit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook