Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ARKATARE (Femer) (5)

ARKATARE (Femer) (5)

Information

Publish Date

27.06.2019

End Date

20.07.2019

Categories

Arkatar

Job Places

Prishtinë

Job Description

HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është duke kërkuar për një klient "Rrjet i marketeve", per rekrutimin e stafit për pozitat: 

- ARKATARE (Femer) (5 Pozita)

Vendi i punes: Prishtine.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të përfunduar se paku shkollen e mesme;
  • Të ketë integritet personal;
  • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
  • Shkathtësi komunikuese;
  • E gatshme që të punoj si pjesë e ekipit;
  • E gatshme të punoj nën presion të punës;
  • Të jetë fleksibile

Ofrohet:
Kushte të mira pune, si dhe shpenzimet e ushqimit mbulohen nga punëdhënësi.

Orari i punes: 

Me dy nderrime, nga ora: 07:00 - 15:30 dhe 14:30-23:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Aplikimi:

Pozita: Arkatare

Afati i fundit për aplikim: 20 Korrik 2019.

HR Partners (Brend i Portal Pune Sh.p.k) është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Share

Advertising