Log in
X

Company Name

KENTI

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Arkitekt/e

Arkitekt/e

Information

Publish Date

29.06.2019

End Date

12.07.2019

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

KENTI pas 40 vitesh traditë në krijimin e produkteve nga druri, është tashmë perfaqësues i kompanisë botërore VETEDY për Kosovë, për deking dhe fasada. Kësaj radhe jemi në kërkim të:

Një Arkitekt/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Komunikimi me klient dhe prezantimi i produkteve të kompanisë
 • Përpilimi i ofertave për produkte te Vetedys(deking dhe fasade) si dhe produkteve me porosi
 • Njohuri në matje të hapesiraveshfrytëzim dhe funksionalizim të saj
 • Të ketë njohuri per materiale te ndryshme ne industrinë e zdrukthtarisë dhe njohuri ne porositjen e materialeve si dhe vlerësimin e kostove të këtyre produkteve
 • Përdorimi i programeve arkitekturore per projektet qe Iind nevoja
 • Aftësi dhe kreativitet mbi dizajnimin e produkteve dhe projekteve
 • Përgatitja e planeve. prerjeve, modeleve përfundimtare duke përdorur aplikacionet e duhura
 • Bashkëpunim me puntorët në procesin e prodhimit të produkteve dhe montimit të tyre
 • Aftësi organizative dhe planiflkuese, për kn'jimin e afateve kohore për projekte të ndryshme si dhe realizimi tyre në kohe
 • Mbiqurja e puntoreve gjatë ekzekutimit të projekteve
 • Raportim tek menaxheri ekzekutiv rreth perfundimit të punëve

Kualiflkimet:

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn.Prodhim
 • Përvojë të gjerë me ArchiCad, AutOCAD dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për verejtjen e detajeve në projekt.
 • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.
 • Preferohen kandidatët të cilët kanë njohuri të gjuhës angleze.
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.
 • Ditët e punës janë nga e Hëna në te Premte

Vend i punës: Prishtinë

Kandidatët e interesuar duhet të dergojne CV dhe Ponofolion në këtë email adrese,  duke cekur në Subject " pozitën për të cilën po aplikoni

Email: kenti.shpk@gmail.com

Konkursi është i hapur deri me datën: 12.07.2019

Expired

Share

Advertising