Log in
X

Company Name

STELLA PETROL

Phone Number

+38349242515

Company Place

Gjakovë

Menaxher i ndërrimit

Menaxher i ndërrimit

Information

Publish Date

29.06.2019

End Date

13.07.2019

Categories

| Menaxher

Job Places

Gjakovë

Job Description

Stella Petrol hap konkurs të punës në pikën e shitjes në Gjakovë.

     1. Menaxher i ndërrimit

  • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave,
  • Të udhëheq punëtorët,
  • Te ketë paraqitje profesionale,
  • Orari i punës i plotë,
  • Bashkëpunon me tërë stafin.

Të interesuarit të na shkruajnë në numrin e telefonit në viber +38349242515, të dërgoni CV në emailin stella.gjakove@hotmail.com, ose të paraqiteni në njërën nga pikat tona.

Expired

Share

Advertising