Log in
X

Company Name

SKY PLAST

Phone Number

049-521-601

Company Place

Prishtinë

Komercialist / Ambullantiv (1)

Komercialist / Ambullantiv (1)

Information

Publish Date

02.07.2019

End Date

16.07.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

"SKY PLAST" SHPK shpall konkurs per;
 
Komercialist-Ambullantiv (1 Pozite)
 
Detyrat:

Të bëj shitjen e produkteve tona si dhe dergesen e porosisë në të gjitha qytetet e Kosovës.  Aplikuesi duhet të ketë provojë pune si dhe njohjen e terenit  më së paku 2 vjet
 
Të gjithë ata që aplikojnë janë të obilguar të dërgojn CV në e-mailin e firmës skyplast.ks@gmail.com, ata që pranohen në intervistë do ti lajmrojmë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook