Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Banakier/ Barmen, Kamarier

Banakier/ Barmen, Kamarier

Information

Publish Date

04.07.2019

End Date

18.07.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

1. Banakier/ Barmen

Përgjegjësia:

 • Menaxhimi i përgjithshëm i bareve të hotelit.
 • Marrja e porosive nga kamarieret dhe mysafiret dhe shërbimi i tyre me pije dhe ushqim.
 • Pastrimi i enëve nën përgjegjësinë e tij si dhe mirëmbajtja e pastërtisë së barit në përgjithësi.

Aftësitë:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi
 • Kreativ në përgatijen e pijeve (koktejeve) të ndryshme
 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata

qe kanë ne: apliko@hotelgarden-ks.com

Me subjektin: Banakier/Barmen
Gjinia: Femer/ Mashkull

 

2. Kamarier

Përgjegjësia:

 • Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim.
 • Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme.
 • Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata

qe kanë ne: apliko@hotelgarden-ks.com

Me subjektin: Kamarier
Gjinia: Femer/ Mashkull

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook