Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Asistent/e i/e Menaxherit të Shitjes - Prishtinë

Asistent/e i/e Menaxherit të Shitjes - Prishtinë

Information

Publish Date

04.07.2019

End Date

15.07.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kujtesa Net shpk | Street Ukshin Hoti Numbers 31, 33, 35, Prishtinë, Kosovë | www.kujtesa.com

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend te lirë pune në pozitën :

Asistent/e i/e Menaxherit të Shitjes - Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ndihmon ne menaxhimin, oraganizimin e gjithë procesit të punës në fushën e caktuar në shitje
 • Ndihmon ne menaxhimin e stafit dhe përcaktimin e planit e shitjës
 • Ndihmon ne menaxhimin e klientelës ku operon
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Të zbatoj politikat e shitjës duke u bazuar në strategjitë e kompanis
 • Promovimin e produkteve të reja dhe ofrimi i infomracioneve për konsumatoret
 • Te ketë shkathtësi në menaxhimin e punës nën presion dhe problemeve në situate të ndryshme
 • Zbaton detyrat tjera që i caktohen nga menaxheri

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Diplomë universitare në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante
 • Kërkohen minimalisht 1 vit eksperiencë pune
 • Të jete fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion dhe të jetë i gatshëm te punoj me orar fleksibil
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 04.07.2019 deri më datë 15.07.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Expired

Share

Advertising