Log in
X

Company Name

Kujtesa

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Agjent të Shitjes për Biznes (2) Gjilan-Ferizaj

Agjent të Shitjes për Biznes (2) Gjilan-Ferizaj

Information

Publish Date

04.07.2019

End Date

15.07.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Ferizaj | Gjilan

Job Description

Kujtesa Net shpk | Street Ukshin Hoti Numbers 31, 33, 35, Prishtinë, Kosovë | www.kujtesa.com

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

Agjent të Shitjes për Biznes

Agjentët kërkohen per qytetet:

 1. 1 x Agjent të Shitjes për Biznes - Gjilan
 2. 1 x Agjent të Shitjes për Biznes -Ferizaj

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton bizneset, promovon dhe shet produktet e kompanisë për biznese
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të Kujteses
 • Lidhjen e kontratave me marrëveshje dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.
 • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri

Kualifikimet:

 • Përvoje pune në shitje
 • Të posedoj aftësi udheheqëse dhe të jetë analist i mirë,
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale në treg
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Të ketë iniciative dhe aftësi të mira komunikimi
 • Leja e vozitjës do ishte perparsi

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: hr@kujtesa.com nga 04.07.2019 deri më datë 15.07.2019. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Expired

Share

Advertising