Log in
X

Company Name

Perfect Clean

Phone Number

049 577 774

Company Place

Prishtinë

Punëtor/e në pastrim (7)

Punëtor/e në pastrim (7)

Information

Publish Date

06.07.2019

End Date

20.07.2019

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Punëtor/e në pastrim, Meshkuj (2 Pozita) Femra (5 Pozita)

  • Pervojë pune në pastrim,
  • Njohuri rreth punës dhe të jete korrekte ne punë,
  • Paga 350 euro
  • Orari dhe pagesa me marrveshje.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose ne zyret tona ne Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising