Log in
X

Company Name

Hotel AFA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kamarier/e

Kamarier/e

Information

Publish Date

06.07.2019

End Date

21.07.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

HOTEL AFA hap konkurs për pozitën:

Kamarier ose kamariere:

Ne jemi duke kërkuar për një kamerier ose kameriere të aftë për të marrë porosie dhe për të ofruar ushqim dhe pije për klientët tanë.

Kamerieri ose kamarierja i/e duhur lartëson përvojën e ngrënies për musafirët. Gjithashtu duhet të ketë durimin, personalitetin dhe këmbënguljen që të ofrojë një eksperiencë të shkëlqyeshme të ngrënies për mysafirët tanë.

Përgjegjësitë e kamerierit/-es përfshijnë përshëndetjen dhe shërbimin e klientëve, duke siguruar informacion të detajuar mbi menu-të, dhe pagesen e faturës. Për të qenë një Kamerier ose Kameriere e suksesshme, duhet të jeni të sjellshëm me klientët tanë dhe të siguroheni që ata të shijojnë ushqimet e tyre. Ju gjithashtu duhet të jeni gjendje të komunikoni në mënyrë efektive me stafin tonë të kuzhinës për të siguruar që porositë janë të sakta dhe të dorëzohen në kohë.

Detyrat dhe pergjegjesit:

-  Përshëndetja dhe shoqërimi i klientëve në tavolina

-  Menuja e pranishme dhe sigurimi i informacioneve të detajuara kur kërkohet (p.sh. rreth sasisë, përbërësve ose alergjive të mundshme ushqimore

-  Aftësi për të bërë sygjerime të produkteve rreth menu-së

-  Komunikim i detajuar me Stafin e Kuzhinës

-  Marrja e porosive dhe sherbimi i ushqimit dhe pijeve

-  Organizimi I parametrave të tavolines së ngrënies sipas rregullores se hoteleris/kulinaris

-  Lëshimi i faturës dhe kryerja e pagesave

-  Ofrimi i shërbimeve të shkëlqyera për mysafirët tanë

-  Te ndiqen të gjitha rregulloret përkatëse të departamentit të shëndetësisë

Aftësitë:

- Përvoja e punës si kamarier ose kamariere së paku dy vjecare në restorante ose hotele

- Eksperiencë e punes në arkë dhe sistemit të porositjes (POS)

-  Aftësi bazike të matematikës

-  Aftësi të shkëqyeshme prezantimi dhe komunikimi 

-  Aftësi për shërbim sipas kritereve te hoteleris

-  Aftësi për të dëgjuar dhe permbushur kërkesat e mysafirëve 

-  Njohja bazike e gjuhes angleze

-  Diplomë të shkollës së mesme; trajnimi për sigurinë ushqimore është një plus.

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com deri më datë 21 Korrik 2019, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Expired

Share

Advertising