Log in
X

Company Name

Hotel AFA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shef Kuzhine

Shef Kuzhine

Information

Publish Date

06.07.2019

End Date

28.07.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

HOTEL AFA hap konkurs për pozitën:

Shef Kuzhine:

Ne jemi duke kërkuar një Shef Kuzhine që të bashkohet me ekipin tonë, që të përgadisë ushqime kualitative për musafirët tanë.

Përgjegjësitë e shefit përfshijnë: studimin e recetave, përgaditja e menu-së dhe ofrimi kualitativ i lartë i pjatës. Ju duhet të jeni në gjendje t’i delegoni detyrat për stafin e kuzhinës që ushqimi të përgaditet në kohë. Gjithashtu, duhet të keni dijeni me rregulloret e sanitarisë. Nëse keni përvojë me teknikat e gatimit të avancuar dhe përbërësit jo tradicionale, do të donim t'ju takonim.

Detyrat dhe pergjegjesit:

-  Vendosja dhe menagjimi i veglave te gatimit dhe pajisjeve, si thika, tiganeve dhe peshorës në kuzhinë

-  Studimi i recetave dhe mbledhja përbërësëve të nevojshëm.    

-  Ushqimi të gatuhet në kohë  

-  Detyra delegative të stafit të kuzhinës.   

-  Informimi i stafin e pritjes për specialitetet e përditshme. 

-  Paraqitje tërheqëse e pjates

-  Modifikimi i recetave për të plotësuar nevojat dhe kërkesat e klientëve (p.sh. reduktoni kripën, largoni qumështin)

-  Monitorimi i stokun te ushqimit dhe vendosja e porosive   

-  Eksperimentimi me receta dhe sugjerimi i përbërëseve të rinj 

-  Sigurimi ne pajtueshmëri me të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë brenda zonës së kuzhinës dhe depove

Aftësitë:  

-  Njohuri të avancuara të teknikave të kuzhinës, pjekjes dhe pastësisë   

-  Aftësi Drejtuese   

-  Aftësi për të qëndruar i/e qetë nën presionin e kohës    

-  Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës    

-  Njohuri e përditshme e teknikave të gatimit dhe recetave    

-  Njohja e rregullores së sanitetaris    

-  Diploma e shkollës kulinare eshte obligative

Rroga neto minimale 1100 euro

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com deri më datë 28 Korrik 2019, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook