Log in
X

Company Name

Hotel AFA

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Recepsioniste

Recepsioniste

Information

Publish Date

06.07.2019

End Date

21.07.2019

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

HOTEL AFA hap konkurs për pozitën:

Recepsioniste:

Ne jemi duke kërkuar një recepsioniste miqësore dhe organizative. Në këtë pozitë, ju do të mirëprisni mysafirët në hotelin tonë, duke bërë rezervime për ta, dhe në pergjegjesi gjatë qëndrimit të ndjekim nevojat e musafirëve tanë. Kandidatja jonë ideale duhet të paraqes një imazh të shkëlqyer të hotelit tonë dhe që të lë përshtypje të shkëlqyer.

Detyrat dhe Pergjegjesitë

-  Është përgjegjëse për të siguruar shërbime të shkëlqyeshme për të gjithë mysafirët që nga momenti i kontaktimit, arritjes, qëndrimit dhe shkuarjes.

-  Ofrimi i shërbimeve cilësore për mysafirët si filozofi bazike e hotelit

-  Mikëpritja e mysafireve dhe sherbimi korrekt gjatë gjithë qëndrimit të tyre

-  Komunikimi përmes telefonit dhe emailave

-  Komunikimi sipas kërkesës promocionale të hotelit, atraksionet lokale dhe pikave tjera të interesit

-  Përgjegjëse për rezervimet e dhomave

-  Përcjellja e kërkesave të mysafirëve stafit përgjegjës për përmbushjen e tyre

-  Kryerja e pagesave për shërbimet e ofruara nga hoteli

Aftësitë:

-  Të ketë të përfunduar shkollen e mesme

-  Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office

-  Njohja e shkëlqyer e gjuhës angleze(Gjuhët tjera janë perparesi)

-  Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi në të folur dhe të shkurar

-  Aftësi të mira organizative dhe sociale

-  E motivuar për punë

-  Aftësi për punë nën presionin e kohës

Të gjithë kandidatët dhe kanditatet që permbushin kriteret e kërkuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: hr.hotelafa@gmail.com deri më datë 21 Korrik 2019, në SUBJEKT të ceket pozita për të cilën aplikoni.

Expired

Share

Advertising