Log in
X

Company Name

MEDRUPLAST

Phone Number

045496001

Company Place

Prishtinë

Mekanik – Mjeshter per mirmbajtjen dhe rregullimin e makinave prodhues, Elekticist

Mekanik – Mjeshter per mirmbajtjen dhe rregullimin e makinave prodhues, Elekticist

Information

Publish Date

08.07.2019

End Date

22.07.2019

Categories

| Të tjera... | Elektricistë

Job Places

Drenas

Job Description

Medruplast për plotësimin e vendeve të lira të punës për njësitë punuese Zona Industriale Parku i Biznesit Drenas - e cila merret me prodhimin e letres hixhenike dhe ambalazhes flexibile, shpallë konkurs për:

Mekanik – Mjeshter per mirmbajtjen dhe rregullimin e makinave prodhuese.

Elekticist – Sipas nevojës në prodhim.

Përparsi kanë ata kanditate që kanë njohuri për rregullimin e paisjeve shtëpijake (si Lavatriqe, shporet i rrymes, frigorifer etj.)                                                                       

Kualifikimet / Kërkesat

  • Përpersi kanë kanditatet me përvoj pune;

Pagesa: Shumë Konkuruese.

Te gjithë të interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe të percaktoj ne pozicionin per të cilen aplikojne, në email: info@medruplast.com; 045496001.

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Expired

Share

Advertising