Log in
X

Company Name

IP KOS SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SHITËS TË DERIVATEVE - VITI

SHITËS TË DERIVATEVE - VITI

Information

Publish Date

08.07.2019

End Date

25.07.2019

Categories

Shitje

Job Places

Viti

Job Description

"IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:

                                             K O N K U R S
Titulli i pozitës:

  • SHITËS TË DERIVATEVE

Në këtë lokacion:

Viti


Përshkrimi i pozitës: 

Shitësi i derivateve do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbarëvajtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klientëve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën shitës i derivateve:

• Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ,
• Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
• Të ketë aftësi komunikuese,
• Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartcekur  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet në butonin e më poshtëm, Konkursi është i hapur deri më dt. 25./07/2019

Expired

Share

Advertising