Log in
X

Company Name

Selmans Network

Phone Number

045 644 605

Company Place

Prishtinë

Operator i shtypit digjital, Monter (Reklama 3D, Banner)

Operator i shtypit digjital, Monter (Reklama 3D, Banner)

Information

Publish Date

10.07.2019

End Date

24.07.2019

Categories

Monter

Job Places

Prishtinë

Job Description

Selmans Network shpalle konkurs per:

Operator i shtypit digjital
-Të pranojë punën nga dizajnerët
-Të ketë njohuri në Adobe Illustrator, Photoshop dhe Corel
-Të ketë përvojë ne shtypin digjital
-Të mirëmbajë makinat e shtypit
 
Monter (Reklama 3D, Banner)
-Të ketë përvojë në punimin e Reklamave 3D dhe montimin e banerëve
-Të jetë i gatshëm të punojë jashtë orarit
-Të jetë i gatshem për trajnime të reja
-Të posedojë patent shoferin


Të interesuarit CV-në mund ta dergojne në print@selmans.net ose në tel 045 644 605

Expired

Share

Advertising