Log in
X

Company Name

GENESIS SHPK

Phone Number

+38349945329

Company Place

Prishtinë

Asistent/e në Financa dhe Kontabilitet

Asistent/e në Financa dhe Kontabilitet

Information

Publish Date

10.07.2019

End Date

17.07.2019

Categories

Financa | Kontabilitet

Job Places

Prishtinë

Job Description

KOMPANIA GENESIS SHPK, DISTRIBUTOR NË KOSOVË I AMA CAFFE SHPALL KONKURS PUNE PËR:

Asistent/e në Financa dhe Kontabilitet

 

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Pranimi, regjistrimi dhe sistemimi i faturave shitëse, blerëse, shpenzimeve, importeve;
 • Percjelljen e ekstrakteve nga llogaritë në banka-arka për regjistrimin e transaksioneve në kontabilitet;
 • Barazimi i agjentëve në baza ditore;
 • Përcjell llogaritë furnitorë dhe klientë;
 • Mbajtja nën kontroll e inventarit, rakordim i here pas hereshem me magazinen;
 • Ofron informata relevante dhe me kohë sipas kërkesave të menaxhmentit të kompanisë;
 • Detyra të tjera të kërkuara nga mbikëqyrësi;

 

Edukimi dhe shkathësitë profesionale:

 • Të ketë diplomë Universitare të Fakultetit Ekonomik, drejtimi:Banka,Financa dhe Kontabilitet;
 • Të ketë të përfunduar nivelin e parë në Scaak ose te ngjashme është perparsi;
 • Përvojë pune së paku 2 vjeçare në kontabilitet dhe financa;
 • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punës;
 • Shkathtësi kompjuterike të aplikacioneeve të paketës Microsoft Office;
 • Aftesi shume te mira komunikimi;
 • Njohja e programeve financiare është përparësi;

 Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën info@genesistrade-ks.com.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 17.07.2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook