Log in
X

Company Name

Kosmonte Foods Sh.p.k.

Phone Number

+381/38/601-222, +381/38/601-444

Company Place

Prishtinë

Serviser për teknikë të bardhë (pajisje ftohëse)

Serviser për teknikë të bardhë (pajisje ftohëse)

Information

Publish Date

11.07.2019

End Date

19.07.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Ndërmarrja Importuese dhe Distribuive “Kosmonte Foods Sh.p.k.”, me seli në Zonën Industriale, Prishtinë, (Tel: +381/38/601-222, +381/38/601-444), shpall,

KONKURS

Për 1 vend të lirë pune:

   1 – Serviser për teknikë të bardhë (pajisje ftohëse)

Kriteri që duhet plotësuar:
• Kandidati duhet të ketë përvojë pune në rregullimin e pajisjeve të ndryshme ftohëse, si dhe duhet të jetë i shkathët, i vetëorganizuar dhe fleksibil në përmbushjen e kërkesave dhe nevojave të punëdhënësit.

Luten të gjithë kandidatët e interesuar që kërkesën për aplikim ta dërgojnë në adresën elektronike: apliko@kosmontefoods.com, më së voni deri me datën 19.07.2019. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising