Log in
X

Company Name

PRO 4 Sh.p.k

Phone Number

049 515 200

Company Place

Prishtinë

Teknik të lartë (2), Përkrahje teknike (1)

Teknik të lartë (2), Përkrahje teknike (1)

Information

Publish Date

11.07.2019

End Date

25.07.2019

Contact Person

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Njoftim për vende të lira pune!

PRO 4 SHPK shpall 3 vende të lira pune, ku 2 për Teknik të lartë dhe 1 për përkrahje teknike

Përshkrimi i punës – Teknik i lartë
- Instalime dhe mirëmbaje të sistemeve të alarmit kundër vjedhjes dhe zjarrit, sistemet e video vëzhgimit, kontrollit të qasjes, interfonisë, rrjeta kompjuterike, si dhe pajisje me tension të ulët,
- Preferohet por jo e doemosdoshme, të ketë përvoj në instalimin e pajisjeve të Brand-it: Teletek, ACO, Dahua, Hikvision, Bosch Security,
- Tërkrahja teknike e sistemeve ekzistuese të klientëve,
- Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë individuale dhe në grup,
- Të jetë i përgaditur për punën në terren,
- Të llogaritet që të kaloj gjysmën e orarit të punës duke vozitur,
- Të ruaj raportet e mira me klient.

Kualifikimi
- Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme (preferohet edukimi lartë),
- Preferohet kryerja e kurseve/trajnimeve për instalime të rrjetave kompjuterike,
- Të ketë së paku 1 vit përvoj të punës në instalime të sisteve të lartëpërmendura,
- Të ketë njohuri bazë në gjuhën angleze,
- Të posedoj patent shoferin,
- Të ketë të kaluarën e pastër.

Përshkrimi i punës – Përkrahje Teknike
- Të merrë pjesë në instalime dhe mirëmbaje të sistemeve të alarmit kundër vjedhjes dhe zjarrit, sistemet e video   vëzhgimit, kontrollit të qasjes, interfonisë, rrjeta kompjuterike, si dhe pajisje me tension të ulët,
- Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë individuale dhe në grup,
- Të jetë i përgatitur për punën në terren,
- Të llogarit që të kaloj gjysmën e orarit të punës duke vozitur,
- Të ruaj raportet e mira me klient.

Kualifikimi
- Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme (preferohet edukimi lartë),
- Preferohet kryerja e kurseve/trajnimeve për instalime të rrjetave kompjuterike,
- Të ketë njohuri bazë në gjuhën angleze,
- Të posedoj patent shoferin,
- Të ketë të kaluarën e pastër.

CV-të të dorëzohen në zyrat tona në adresën Rr. Tahir Zajmi, Nr.64, Prishtinë, ose dergone CV-ne ne emai: info@pro4ks.com

Tel: 049 515 200.

Personat e përzgjedhur do të testohen në praktikë.

Expired

Share

Advertising