Log in
X

Company Name

Valoni Petrol Sh.p.k

Phone Number

045 11 22 88

Company Place

Prishtinë

PUNËTORE NË MARKET (FEMËR)

PUNËTORE NË MARKET (FEMËR)

Information

Publish Date

17.07.2019

End Date

31.07.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Valoni Petrol shpk shpall konkurs per puntore ne market, piken e kompanise ne Veternik, Prishtinë.

Per poziten e larteshenuar nevoitet:
-Shkollimi i mesem i perfunduar
-Pervoje pune ne lemine e caktuar e preferueshme.
-Te jete komunikative dhe e sjellshme me klientet.

Te interesuarat mund te kontaktojne ne nr: 044/575-884 prej ora 09:00 deri 17:00

Expired

Share

Advertising