Log in
X

Company Name

Al Trade Holding

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Praktikant

Praktikant

Information

Publish Date

19.07.2019

End Date

26.07.2019

Categories

| Praktikë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita: Praktikant
Kompania: Al Trade Holding L.L.C.
Raporton: Projekt Menaxherit
Lokacioni primar i punës: Zyre qendrore
Lokacionet tjera: Në punishte të aeroportit

Njohuritë dhe Shkathtësitë

• Fakulteti i Ndërtimtarisë, i Diplomuar ose Absolvent;
• Të njoh punët ndërtimore në teren;
• Njohja e gjuhës angleze dhe turke do të jetë përparësi;

Dokumentet e kërkuara

• CV në format Evropian
• Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale

Ju lutem na i dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën: hr@altradeholding.eu dhe tek rubrika “subject” të ceket emri mbiemri dhe pozita e kandidatit në të cilën konkurroni.

Konkursi do të jetë I hapur deri më datë 26 korrik 2019.

Vetëm personat të cilët do të përzgjidhen për testim do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook