Log in
X

Company Name

AIR – O – SWISS

Phone Number

045/100-094

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të shitjes (30)

Agjent/e të shitjes (30)

Information

Publish Date

22.07.2019

End Date

04.08.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

AIR – O – SWISS shpall konkurs per 30 agjent te shitjes

Kompania Zvicrane AIR–O–SWISS kerkon 30 Agjentë/e te shitjes!

Deshironi qe ëndrrat per një punë te mirë dhe stabile tu behen realitet, atëher aplikoni!

Kushtet te cilat duhet plotësuar për agjent te shitjes janë si ne vijim:

- Te ketë Patent shofer te kategoris B

- Te kenë veturë personale

- Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte)

- Arsimimi i mesem (te pakten)

- Çiftet kan perparesi ( Mashkull Femer)

Kompania ofron kushte shume te mira pune:

- Page me standarte Evropiane,

- Udhetime te rregullta jasht vendit,

- Seminare ne baza mujore,

- Trajnime dy javore,

- Certifikim pas trajnimeve,

Te gjithe te interesuarit te aplikojne permes kesaj email adrese:

aplikoketu@outlook.com

Per ndonje informate shtese mund te kontaktoni ne kete numer telefoni

045100094 prej ores 10:00 deri 15:00.

Expired

Share

Advertising