Log in
X

Company Name

Kolegji AAB

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtor i sigurimit fizik

Punëtor i sigurimit fizik

Information

Publish Date

22.07.2019

End Date

30.07.2019

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Kolegji AAB

KONKURS

Për pozitën e lirë

 1. Punëtor i sigurimit fizik

Kualifikimet:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të mos ketë qenë i dënuar apo ndjekur penalisht;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese dhe me orar fleksibil;
 • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore;
 • Të jetë në gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore.

Detyrat kryesore:

 • Përkujdeset për sigurinë e objekteve të Kolegjit AAB
 • Përkujdeset për sigurinë e brendshme në të gjitha hapësirat e Kolegjit AAB

Dokumentet për aplikim:

 • Kopja e diplomës së shkollimit të përfunduar
 • Kopja e letërnjoftimit

Konkursi mbetet i hapur deri më 30.07.2019.

Dokumentacioni për aplikim dorëzohet në Kolegjin AAB, në Qendrën e Informacioneve, apo në e-mail adresën:  punesimi@aab-edu.net.

Adresa:

Kolegji AAB,

Zona Industriale Prishtinë – Fushë Kosovës

rr.”Elez Berisha”, nr.56, Prishtinë,

telefoni: 038 600 005,  045 284 797

email: info@aab-edu.net

Expired

Share

Advertising