Log in
X

Company Name

Lindex

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitëse

Shitëse

Information

Publish Date

22.07.2019

End Date

02.08.2019

Categories

| Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

SHITËSE

Lindex është një nga rrjetet kryesore të modës në Evropë me mbi 470 dyqane në 17 tregje. Misioni jone është që të ofrojmë modë frymëzuese dhe të përballueshme që përfshinë konceptet e veshjeve për femra,fëmijë, dhe të brendshme për femra.

Ne ju ofrojmë një mjedis frymëzues të punës dhe mundësinë për të qenë pjesë e rrugëtimit tonë në Prizren, me rastin e hapjes së dyqanit të ri.

Jemi në kërkim të kandidatëve për pozitën ‘Shitëse’ për dyqanin tonë të ri në Prizren - Galeria.

Detyrat kryesore :

 • Kujdesja dhe shërbimi ndaj konsumatorëve.
 • Organizimin e furnizimit nga koha e arritjes në dyqan deri tek shitja.
 • Angazhimi gjatë kampanjave dhe aktiviteteve në dyqan.
 • Krijimi i një atmosfere të këndshme në dyqan.
 • Përpjekja për maksimizim të shitjeve.

Aftësitë dhe kualifikimet :

 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
 • Pavarësi në punë si dhe prirje për të punuar në mjedis ekipor, me pozitivitet.
 • Diploma e shkollës së mesme.
 • Aftësi në perdorimin e aplikacioneve të Microsoft Office.
 • Përvojë minimum 3 vjeçare në fushen e shitjes.
 • Njohuria e gjuhes angleze është përparësi.

Kanditatet që plotësojnë kriteret e mësiperme, luten që të dërgojnë CV dhe foto në e-mail:

hr-lindex@interex-ks.com.

Konkursi vlenë vetëm deri me 02.08.2019.

Expired

Share

Advertising