Log in
X

Company Name

Lindex

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Visual Merchandiser

Visual Merchandiser

Information

Publish Date

22.07.2019

End Date

02.08.2019

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

VISUAL MERCHANDISER

Lindex është një nga rrjetet kryesore të modës në Evropë me mbi 470 dyqane në 17 tregje. Misioni jone është që të ofrojmë modë frymëzuese dhe të përballueshme që përfshinë konceptet e veshjeve për femra,fëmijë, dhe të brendshme për femra.
Ne ju ofrojmë një mjedis frymëzues të punës dhe mundësinë për të qenë pjesë e rrugëtimit tonë në Prizren, me rastin e hapjes së dyqanit të ri.

Jemi në kërkim të kandidatëve për pozitën ‘Visual Merchandiser’ për dyqanin tonë të ri në Prizren - Galeria.

Detyrat kryesore :

 • Përgjëgjësi në komunikimin e konceptit të brendit.
 • Të punoni me styling, vitrinat dhe hapësirat në dyqan.
 • Organizimin, renditjen dhe pozicionimin të furnizimit nga koha e arritjes në dyqan deri tek shitja.
 • Regullimi dhe mirëmbajtja e aspektit vizual të të gjithe produkteve në dyqan.
 • Udhëheqja e stafit për aspektin vizual te dyqanit dhe atë të stylingut.

Aftësitë dhe kualifikimet :

 • Njohuri në modë
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
 • Pavarësi në punë si dhe prirje për të punuar në mjedis ekipor, me pozitivitet.
 • Aftësi në përdorimin e Microsoft Office
 • Diploma universitare në Menaxhim Biznesi, Marketing, Dizajn i Modës ose në fusha të ngjajshme.
 • Njohja e gjuhes angleze është obligative
 • Përvoja minimale 3 vjeçare në fushen e kërkuar, favorizon kanditatin

Kanditatet që plotësojnë kriteret e mësiperme, luten që të dërgojnë CV dhe foto në e-mail:

hr-lindex@interex-ks.com.

Konkursi vlenë vetëm deri me 02.08.2019.

Expired

Share

Advertising