Log in
X

Company Name

Lindex

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i dyqanit

Menaxher i dyqanit

Information

Publish Date

22.07.2019

End Date

02.08.2019

Categories

Menaxher

Job Places

Prizren

Job Description

STORE MANAGER

Lindex është një nga rrjetet kryesore të modës në Evropë me mbi 470 dyqane në 17 tregje. Misioni jone është që të ofrojmë modë frymëzuese dhe të përballueshme që përfshinë konceptet e veshjeve për femra,fëmijë, dhe të brendshme për femra.
Ne ju ofrojmë një mjedis frymëzues të punës dhe mundësinë për të qenë pjesë e rrugëtimit tonë në Prizren, me rastin e hapjes së dyqanit të ri.

Jemi në kërkim të kandidatëve për pozitën ‘Menaxher i dyqanit’ për dyqanin tonë të ri në Prizren - Galeria.

Detyrat kryesore :

 • Arritja e objektivave të biznesit.
 • Hartimi i raportave te shitjes dhe buxhetit.
 • Promovimi i Misionit dhe Vizionit të kompanisë.
 • Menaxhimi, monitorimi dhe rekrutimi i stafit.
 • Përgjëgjësia për mbarëvajtjen e punëve.
 • Përgjëgjësi për pamjen vizuale të dyqanit dhe krijimi i një atmosferes të këndshme në dyqan.

Aftësitë dhe kualifikimet :

 • Njohuri në modë.
 • Përvojë në fushen menaxheriale dhe të shitjes.
 • Aftësi komunikuese.
 • Aftësi për ta trajnuar stafin.
 • Diplomë Universitare në Menaxhim Biznesi, Marketing, Modë, Dizajnë, ose të ngjashme(obligative).
 • Njohja e gjuhes angleze është obligative. .
 • Përvoja minimale 3 vjeçare në fushen e kërkuar, favorizon kanditatin

  Kanditatet që plotësojnë kriteret e mësiperme, luten që të dërgojnë CV dhe foto në e-mail :
  hr-lindex@interex-ks.com.

  Konkursi vlenë vetëm deri me 02.08.2019.

Expired

Share

Advertising