Log in
X

Company Name

Baruti Group SHPK

Phone Number

049/799-999

Company Place

Prishtinë

Inxhinier i Ndërtimtarisë (3)

Inxhinier i Ndërtimtarisë (3)

Information

Publish Date

26.07.2019

End Date

14.08.2019

Categories

Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Baruti Group Shpk me seli ne Prishtine shpalle konkurs per poziten:

Inxhinier i Ndërtimtarisë - (3 Pozita)

Kushtet per aplikim:

 • Diploma universitare;
 • Përvojë pune
 • Referenca nga punëdhënës paraprak ;
 • Të posedoj patent shofer, kategoria B.

Detyrat e punës:

 • Mbikqyrjen e objekteve ;
 • Kontribuon në mbikqyrjen e punës së vazhdueshme të punëtorëve në terren;
 • Përgatitja e raporteve te ndryshme;
 • Kryen edhe punë të tjera që i kërkohet, që ka të bëjë me pozitën dhe profesionin e tij.

Shkathtësi kyçe, aftësi dhe përvoja:

 • Aftësi të mira kompjuterike në MS Office (Excel, Word ), AutoCad, etj.;
 • Aftësi të mbajtjes në përgjegjësi, precizitetit në punë dhe të jetë në gatishmëri për orar fleksibil;
 • Të ketë aftësi llogaridhënje dhe llogarimarrje, si dhe aftësi për raportim të saktë;

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të dërgojn CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: barutigroupshpk@hotmail.com

Tel: 049-799-999.

web: www.barutigroup.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook