Log in
X

Company Name

Baruti Group SHPK

Phone Number

049/799-999

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e i/e shitjes

Menaxher/e i/e shitjes

Information

Publish Date

26.07.2019

End Date

14.08.2019

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Baruti Group Shpk me seli ne Prishtine shpalle konkurs per poziten:

Menaxher/e i/e shitjes

Kushtet për aplikim:

 • Diplome universitare - Ndertimtari , Marketing ose Menaxhment;
 • Përvojë pune (minimum 1 vjeçare ne shitje të patundshmerive);
 • Referenca nga punëdhënës paraprak;
 • Të posedoj patent shofer, kategoria B.

Detyrat e punës:

 • Hartimi dhe implementimi i strategjisë së përgjithshme të shitjes në përputhje me planin, strategjinë, dhe objektivat e biznesit duke detajuar atë në plane mujore veprimi;
 • Organizimi i promocioneve të vazhdueshme; organizimi i aktiviteteve sezonale për të rritur shitjet;
 • Përgjegjes për rishikimin e përmbajtjes së website-it të kompanisë dhe sigurohet se të gjitha informacionet në të janë të azhornuara;
 • Udhëheq kërkime në treg për të identifikuar kërkesat e tregut aktual dhe në të ardhmen;
 • Informon klientët potencialë në lidhje me shërbimet, produktet, ofertat.
 • Komunikon kërkesat e klientëve tek përgjegjesit para finalizimit të kontratës;
 • Kryen edhe punë të tjera që i kërkohet, që ka të bëjë me pozitën dhe profesionin e tij.    

Kushtet e punës:

Paga me marëveshje

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të dërgojn CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: barutigroupshpk@hotmail.com

Tel: 049/799-999.

web: www.barutigroup.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook