Log in
X

Company Name

Clean Air "Optima"

Phone Number

045/611-512

Company Place

Prishtinë

Agjent të Shitjes (30)

Agjent të Shitjes (30)

Information

Publish Date

31.07.2019

End Date

14.08.2019

Contact Person

Artoni

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

THE VERY BEST AIR PURIFIER FOR GERMS, BACTERIA, VIRUSES WITH ANTIMICROBIAL. CLEAN AIR “OPTIMA”.

E vetmja kompani udheheqese ne rajon e licensuar per pajisje shendetsore per ajer nga Zvicrra, tani me perfaqesi edhe ne Kosove.

Ne shpallim konkurs per 30 Agjent te Shitjes ne teren.

Vendi i punes ne tere teritorin e Kosoves.

Detyrat dhe pergjegjesite.

- Promovon dhe shet pajisje te cilat ofrojne shendet per ambientet tona,

- Identifikon mundesite per shitje dhe gjetjen e klienteve te rinj,

- Pergatit propozime, zgjedhje dhe negocion oferta,

- Mirembane mardhenie te vazhdueshme me klient,

Kualifikimet e kerkuara.

- Pervoja e punes ne shitje direkte perparesi,

- Aftesi te shkelqyera komunikuese dhe aftesi per te punuar ne ekip,

- Te jete i gatshem te punoj me orar fleksibil,

- Puna ne qifte perparesi,

Te posedoj veture personale ose ne shfrytezim.

- Pantent shofer te kategorise B.

Ofrojme:

Bonuse ne baze te arriturave te targetit te shitjes,

Seminare te rregullta brenda dhe jashte vendit.

Ju do te jeni pjese e e nje mjedisi dinamik ku fokusi kryesor eshe shitja.

Te gjithe te kandidatet e interesuar duhet te aplikojne online ne forme elektronike ne emailin/

simnica.arton@gmail.com

Telefon: 045/611-512

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook