Log in
X

Company Name

ARBËR GROUP SHPK

Phone Number

+383 49 320 200

Company Place

Pejë

Arkatare, Sektoriste, Sektorist

Arkatare, Sektoriste, Sektorist

Information

Publish Date

02.08.2019

End Date

16.08.2019

Categories

Të tjera... | Arkatar

Job Places

Pejë

Job Description

"ARBËR GROUP" SHPK, shpalle konkurs për punësim:                 

POZITA: Arkatare, Sektoriste, Sektorist 

Kandidatët e Interesuar ti plotësojnë këto kushte:  

  • Të kene pervoje pune,
  • Të jene bashkepunues dhe inovative
  • Të respektojne rregullat e punes.       

Të interesuarit mund të kontaktojnë ne nr. Tel: +386 49 320 200

Viber : +383 49 132252                                  

email: arbergroup_shpk@hotmail.com          

Adresa: Pejë-Dardani II.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook